keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Ensimmäinen

Pitkän harkinnan ja hermoja raastavan säätämisen jälkeen tässä sitä vihdoin ollaan; ensimmäinen blogipostaus! Aloitin tosiaan tämän koko blogihomman vähän huonolla hetkellä omien teknisten ongelmien kannalta, mutta eiköhän tämä tästä käyntiin lähde.

Blogeja olen itse seurannut jo monia vuosia ja ideaa oman blogin kirjoittamista olen hautonut päässä jo vähän turhankin kauan. Nyt vihdoin otin härkää sarvista ja tein asian eteen jotain.

Olen  Jade, 19-vuotias nuori nainen ja tänne ajattelin purkaa ajatuksiani itseäni kiinnostavista aiheista ja jakaa kuvia jotka muuten jäisivät muistikortilleni lojumaan turhanpantiksi.
Tulen pitämään blogin keskittyneenä suht "pinnalisiin" asioihin, koska sellaisia blogeja itsekin eniten tykkään seurata. Minusta blogit on kiva piristys arjen keskellä ja koen tämän olevan hyvä paikka jakaa muiden mielestä ehkä turhalta tuntuvia nättejä kuvia ja höpinöitä.
En halua liiemmin rajata blogin sisältöä heti alkuun, mutta sen voin luvata että postauksia on luvassa esimerkiksi kosmetiikasta, ostoksista, vaatteista ja mistä milloinkin. Sormet syyhyää jo päästä tekemään ties mitä postauksia ja oikeastaan olisin halunnut aloittaa jollain muulla postauksella, mutta koin kuitenkin tarpeelliseksi heittää ilmoille alkuun edes pienen infopätkän.

P.S. Banneri tulee vielä vaihtumaan toivonmukaan ihan pian!

Tervetuloa mukaan seurailemaan!



♥ Jade

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥