perjantai 18. joulukuuta 2015

Ostosten esittely: Tallinna

Heippa! Nyt olisi luvassa pientä ostosten esittelyä. Kuten jo aiemmin mainitsinkin, olen kyllä todella tyytyväinen reissuun ostoksien suhteen. Sain vihdoin muutaman jo pidempään haluamani jutun ja kaikki ostokset olivat oikeasti tarpeellisia.
Tällä kertaa vaatekaupoissa tuli pyörittyä vähemmän ja enimmäkseen ostokset oikeastaan koostuvatkin kosmetiikka jutuista. Näiden lisäksi kuvista uupuu pari joululahjaa, hiusväriä sekä tietysti kassillinen suklaata tuliaiseksi kotiiin. Niitä en kuitenkaan kokenut tarpeelliseksi kuvata hah.

Mennään kuitenkin pidemmittä puheitta suoraan asiaan!


Heti laivasta menomatkalla ostin vihdoin kokeiluun paketin näitä invisibobble hiuslenkkejä. Näitä mun on pitänyt jo pidempään testata, joten nyt ostin kokeiluun, kun oli hieman halvemmalla hinnalla kuin maissa. Tällä hintaa muistaakseni n. 4€.

theBalmin meikkejä oon netistä kuolaillut jo monet kerrat, joten päätin sitten vihdoin ostaa pari juttua. Ensimmäisenä silmät osui tähän Bahama Mama - aurinkopuuteriin. Tää on sopivab kylmän sävyinen ja sopii sen vuoksi omalle kalpeammallekkin iholle hyvin. Pigmenttiä tästä lähtee hullun hyvin, joten tähän astisella kokeillulla mulla on vain hyvää sanottavaa! Hintaa tällä oli Kaubamajassa n. 18€

Toisena päivänä palasin taas hiplailemaan theBalmin meikkejä ja pitihän se arvata että tili köyhtyi sen seurauksena vielä tämän ihanuuden verran. Tykästyin Cindy-Lou Manizerin nättiin sävyyn ja koska en ennestään edes omista kunnollista korostuspuuteria, tunsin kovin tarpeelliseksi ostaa tämän ihanuuden. Paketointi näissä on super ihana ja tämä(kin) on pigmentiltään ja koostumukseltaan laadukkaan oloinen tuote. Hintaa tällä oli Kaubamajassa n. 22€.

Viimeinen saman merkin edustaja on theBalmin Liquid TimeBalm Spot Concealer eli peitevoide. Tähän on käytetty mm. teepuuöljyä eli tällä saa peittää näppylät vähän paremmin mielin; tuote siis sisältää näppyjä hoitavia ainesosia. Tämä kustansi 8,90€.

Viimeisenä päivänä ruokakaupoilla ollessa silmään osui alennuksessa oleva Maybellinen BB-voide. Tämä on ollut oma suosikki jo pidemmän aikaa, joten nappasin alennuksen vuoksi mukaan. Alennuksen jälkeen tällä olisi jäänyt hintaa vaivaiset 5€, mutta huomasin jälkeenpäin kuitista, että täyden hinnan tästä kuitenkin maksoin..No 8,99€ taitaa silti olla suomen hintaa halvempi eli sinänsä ei harmita! Kaubamajasta löysin alennuksella Lumenen Wild Rose huulterajauskynän sävyssä 2. Tämä on ihanan neutraali sävy ja käy hyvin monen huulipunani kanssa. Tällä kynällä hintaa oli 4,40€.

Olen ollut jo hetken vailla uutta meikkisientä edellisen kulahtamisen jälkeen. Tämä sattui silmään edullisuutensa vuoksi ja nappasin mukaan sen kummempia tutkimatta. Selvisi, että tämä ilmeisesti toimii oikean BeautyBlenderin tapaan. Täytyyy siis ottaa tämä testiin ihan kasteltunakin.  Manhattanin Supersize False Lash Look on yksi suosikki ripsiväreistäni, siinä on kivan kokoinen ja muotoinen harja ja tällä saa kivat räpsyttimet. Manhanttan on tosiaan vähän halvempi merkki eli ei mitään huippu laatukamaa, mutta tästä oon todella tykännyt. Hintaa tällä oli muistaakseni 7,80€.

Oli vailla uusia tekoripsiä ja Kaubamajasta nappasin mukaan Kiss:in everez lashes - paketin.  (numero 11). Näihin tykästyin näiden runsauden ja luonnollisuuden takia. Hintaa näillä taisi olla 5,70€. 


Matkalla loppui sopivasti hammastahna, joten kauppareissulla nappasin tämän mukaan. Blend-a-medin 3D Whitea oon aiemminkin testannut, joten tälle peukkua ylöspäin. Tämä maksoi n. 1,80€

H&Mssä oli hurja määrä koruja alennuksessa ja löysinkin pari itsellenikin sopivaa yksilöä. Näillä tosiaan hintaa euron verran ja vasemman puoleista tiukemaan ketjua olenkin ehtinyt mestsästää jo ympäri kauppoja - mahtava löytö siis!

Tämän ostin Joulutorilta pienestä joulukoristekojusta. Olisin voinut oikeastaan tyhjentää koko kojun,  kaikista niistä ihanista koristeista! Jotain piti saada muistoksi,  joten sieltä matkaan lähti tämä Shishin iso lumihiutale.. Tämä maksoi 2,60€

Jos löytyy mielipiteitä/kokemuksia kosmetiikka jutuista, kuulisin mielelläni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥