perjantai 4. joulukuuta 2015

Kuukauden suosikit: Marraskuu

Marraskuu hujahti ohi ihan hurjan nopeasti ja nyt ollaankin sitten jo joulukuun puolella. Ihan älytöntä ajatella että joulu on ihan kohta! Ei siitä kuitenkaan vielä sen enempää, vaan nyt olisi vuorossa viimekuun suosikki tuotteet. 

































Nivea Daily Essentials Pure Cleansing Wipes
Aiemmin mulla on ollut pelkästään huonoja kokemuksia kaikenlaisista puhdistusliinoista, enkä voinut ymmärtää miten joku voi näillä kasvonsa puhdistaa. Alennuksesta kuitenkin uskaltauduin ostamaan testiin vielä tämän Nivean puhdistusliinapaketin ja nämä ovat kyllä oikeasti hurjan hyviä! Näillä puhdistuu oikeasti meikit iholta, eikä näistä jää iholle ärsyttävän tahmaista tai liian kuivattavaa tunnetta, mistä olen muiden vastaavien tuotteiden kanssa kärsinyt. Nämä on myös hajustamattomia ja alkoholittomia, minkä vuoksi eivät ärsyttäneet ihoa lainkaa. Näitä tulee varmasti ostettua jatkossakin!

Batiste Dry Shampoo Floral & Flirty blush
Batisten kuivashampoista mulla ei ole kuin hyvää sanottavaa. Viimekerralla nappasin vanhasta tottumuksesta poiketen erinäköisen purnukan matkaan ja tämä on kyllä ollut yhtä hyvä kuin muutkin kokeilemani Batistet! Tekee kyllä tehtävänsä ja on pelastanut oman hiuspehkon todella monena päivänä...Kaikenlisäksi tää tuoksuu kivan freesiltä ja jättää hiuksiinkin kivan tuoksun.

Garnier Eye Make-up Remover 2in1
Pitkän aikaan mulla oli etsinnässä hyvä silmämeikinpoistoaine ja nyt vihdoin olen löytänyt sellaisen. Tällä lähtee helposti myös vedenkestävät meikit, ilman hullua hankaamista. Öljyisen koostumuksen vuoksi ei ärsytä silmiä lainkaan, eikä muutenkaan kuivata ihoa. Tuote myös lupaa hoitaa ripsiä ja siltä se todellakin myös tuntuu. Täydet pointsit tälle tuotteelle; ainkaan ei enää tarvi miettiä mitä ostan jatkossa!

Herbina MarjaSpa Yövoide
Monet yövoiteet ovat hurjan paksuja ja tuntuvat ärsyttäviltä kasvoissa, eivätkä tunnu kuivuvan sitten millään. Tämä sen sijaan on helppo levittää ja se imeytyy iholle todella nopeasti. Iholle jää ihanan pehmoinen tunne ja kuten muutkin Herbinan MarjaSpa - tuoteet, tämäkin tuoksuu aivan ihanalta.

Dermosil Walnut Handcream & Handpeeling
Talven ja kylmempien ilmojen tullen iho rupeaa taas näyttämään kuivumisen merkkejä. Tehokäytössä ollut nämä ihanantuoksuiset tuubit; käsien kuorintavoide sekä kosteuttava käsivoide. Voide kosteuttaa ihoa hyvin ja imeytyy kivan nopeasti. Näiden kahden yhteistyön jälkeen iho tuntuu superpehmeältä ja tuoksuu ihanalta. Itse rakastan myös näiden söpöä ulkoasua ja niistä tuleekin ihan joulu mieleen!

Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista tai löytyikö jotain samoja suosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥