keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Fiilistelykuvia Tallinnasta


Hei taas! Tehtiin viimeviikolla kolmen päivän reissu Tallinnaan. Alunperin tarkoituksenani oli kuvata matkasta koostevideo, mutta kuvailu jäi vähän vanhingossa ihan muutamaan pätkään... Ajattelin kuitenkin laittaa tähän muutamia kivoja kuvia mitä kävellessä tuli napsittua.

Käytiin viimevuoden tapaan taas Joulutorilla ja kierreltiin vanhassa kaupungissa. Joulutorilla on ihania pikku kojuja, joissa myydään kaikenlaisia käsitöitä ja jouluisia herkkuja.  Ai että, siellä on kyllä ihan oma tunnelmansa! Kaikki rakennukset ovat niin kauniita ja nyt vielä jouluvaloilla koristeltuina enitistäkin upeampia. Ainoa mikä näistä kuvista tunnelman kannalta uupuu on lumi, mutta kyllä se jouluinen tunnelma silti huokui torilla kävellessä.

Kaikinpuolin oli kyllä tosi onnistunut reissu; syötiin hyvää ruokaa, kierreltiin vanhassa kaupungissa sekä kauppakeskuksessa. Erityisesti kaikkeen shoppailuun olen tosi tyytyväinen, sillä tällä kertaa mukaan ei lähtenyt mitään turhaa, vaan pelkkiä tarpeellisia ja pitkään himotttuja tuotteita.







Teen vielä erillisen postauksen tehdyistä ostoksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥