perjantai 22. tammikuuta 2016

Testissä: Yoogaia

Yhteistyössä Buzzadorin kanssa

Moikka! Vähän erilaista postausta tälläkertaa, mutta halusin jakaa tämän myös tänne blogin puolelle. Pääsin Buzzadorin kautta mukaan testaamaan Yoogaia - palvelua ja halusin kertoa siitä myös teille. Tästä nimittäin hyötyy muutkin kuin minä, sillä sain jaettavaksi myös lahjakoodin Teille, ketkä tämän sattuvatkaan lukemaan!

Mistä siis on kyse? 
Yoogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, josta löytyy erilaisia tunteja kotikuntoilijan avuksi. Sivustolta löytyy nimestä huolimatta joogatuntien lisäksi myös core-,pilates-, kahvakuula-, selkäjumppa- ja venyttely tunteja. Palvelu toimii kätevästi läppärin tai vaikka kännykän yoogaia - sovelluksen kautta. Palvelusta löytyy eri livetunteja sekä tallenteita eli helposti löytyy itselle sopivin vaihtoehto. Tunteja pidetään ainakin suomeksi ja englanniksi ja ohjaajia on monenlaisia, joka tallennetta kohden löytyy pieni kuvaus, jotta helposti löytää itselle mukavimman tunnin. Ja tosiaan - eivät kaikki tallenteet ole nimenomaan tunnin pituisia! Itse testailin mm. 45min "Hyvän yön joogaa" ja 15min venyttelyä. Joka lähtöön löytyy siis tunteja!

Mielipide?
Tosi kivaa vaihtelua, jos olet tottunut kotona jumppailemaan ja kaipaat vaihtelua tai vaikka apua ja vinkkejä uusiin liikkeisiin! 
Suosittelen jos vaikka lajit kiinnostaa, mutta itse ihmisiä pursuava sali ja hikoilu lattialla kaikkien katseltavana ei innosta. Itse olen positiivisesti yllättynyt; todella helppo käyttöinen sivusto ja kiva että eri juttuja saa testailla ihan kotosalla ja vaikka vaihtaa tunnin kesken kaiken jos ei nappaakkaan! 

Kiinnostuitko? Koodilla BUZZ2016 saat kokeilla Yoogaiaa 14 päivän ajan ilmaiseksi. Jos vähääkään kiinnostus heräsi, suosittelen kyllä testaamaan.
Heitä  yllä oleva koodi sille tarkoitettuun boksiin sisäänkirjatuessa ja saat testailla palvelua pari viikkoa. Huomioithan, että koodi tulee aktivoida 1.2. mennessä!




 #yoogaiabuzzaus

* HUOM! En saa tästä mainostamisesta palkkiota eli itse sain vain koodin, jolla pääsin sivustoa testaamaan ilmaiseksi. Kukaan ei käskenyt postausta tekemään ja mielipiteeni ovat ihan omia mielipiteitäni. Ihan siis hyvää hyvyyttäni jaan tämän, että hyötyvät muutkin kuin minä! :) ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥