perjantai 29. tammikuuta 2016

Ostoksia: Gina Tricot & H&M alelöytöjä

Moikka! Tulin esittelemään vähän viimeaikaisia ostoksia. Osa näistä on ostettu jo tovi sitten ja osa tupsahti vasta tällä viikolla postilaatikkoon. Ajattelin kuitenkin esitellä kaikki nyt samaan aikaan, sillä nämä kaikki on alennusmyynneistä bongattuja.
Gina Tricotilta tilasin juuri isoimpien alennusten aikaan, sillä vaatteita oli todella halvalla mm. -50% ja -70% alennuksilla. Muutaman jutun löysin myös H&M:stä alennuksia penkoessani. Ei muuta kuin asiaan!

Gina Tricotin paketista paljastui ensimmäisenä "Inez" - toppi. Oon viimeaikoina innostunut korkeista kauluksista, joten ei pitänyt kahta kertaa miettiä kun tämä komeili nettisivulla normaalin 14,95€ hinnan sijaan vain 3 euron hintalapulla!


Tästä jäi kunnon kuvat saamatta, sillä ei tahtonut mitenkään olla edukseen. Kyseessä kuitenkin pitkähihainen "Angelica"- paita. Tykästyin tähän noiden "verkko" hihojen takia ja perus pitkähihaisille paidoille on todellakin mun kaapissa tarvetta! Tällä oli hintaa 5€, normaali hinta 14,95€


Pakko oli napata ostoskoriin myös tämä pitsinen toppi(?). Omistan ennestään samantapaisen Cubuksesta hankitun pitsitopin, joka on ollut kovassa käytössä. Tämän tapaiset topit on vaan ihan parhaita mukavuutensa takia! Hintaa tällä taisi olla 5€.


En muuten ehkä esittelisi alusvaatteita, mutta nyt on pakko esitellä myös nämä, sillä näistä olin kaikista eniten innoisani! Olen jo pitkään etsinyt tämän mallisia rinstikoita, missä on edessä nuo ns. extra nauhat yksityiskohtana. Hirmu hankala selittää, mutta tsekatkaa vaikka tämä kuva, niin ymmärrätte! Ihan loistavat esim. avonaisten, läpinäkyvien ja löysien paitojen alle. Nää tosiaan maksoi alessa vaivaiset 5€ eli ihan huippu löytö! Tekisi mieli tilata heti muutama pari lisää..


Tämän ostin jo aiemmin , vaikka Gina Tricotista on tämäkin peräsin. Otan näköjään osaa tähän tämän hetkiseen nyöri-villitykseen; kyseessä siis "Hillevi" toppi (miksi naurahdan aina tälle nimelle :D). Ihan älyttömän mukavaa kangasta ja siksi myös ihana päällä. Tykästyin tuohon nyöritykseen ja uskon tän olevan monikäyttöinen, sillä tää sopii hyvin tarvittaessa niin juhliin kuin arkeenkin. Tällä oli normaalisti hintaa 14,95€, mutta alennuksen jälkeen kustansi vain 8€.


Sitten vielä pari H&M:stä bongattua juttua! Tätä muistan kuskanneeni normaalihintaisena ympäri liikettä jo aiemmin, mutta jätin kuitenkin ostamatta. Uudella reisulla tämä kuitenkin löytyi alennusrekistä ja pakkohan se sitten oli saada. Kangas on iha älyttömön mukavaa ja pehmeää kauttaaltaan ja tykkään tuosta kuluneen näköisestä harmaasta ihan hulluna. Kyynärpäissä on kolot, joka on kiva yksityiskohta. Tämä oli alessa 10€ (normaali hinta taisi olla 19,95€).


Ihan periaatteesta en tykkää ostaa bändipaitoja H&M:stä, mutta siellä monesti myydään vähän erilaisia ja ennenkaikkea hyvin istuvia paitoja, joten sorruin jälleen. Tällä oli hintaa 10€ alennuksen jälkeen, normi hinta taisi olla 15€.

Viimeiseksi pari löytöä, mitkä tein koruosastolta. Korvispaketissa kuusi paria korviksia ja normaalin 7,99€ hinnan sijaan tämä kustansi vain 1,50€. Näitä midisormuksia (mitä nämä on suomeksi??) on pakko aina ostaa jos jossain löytyy halvalla, sillä oon mestari hukkaamaan näitä. Nämä on kivan yksinkertaisia ja halusin vaihtelun vuoksi myös kultaisia sormuksia. Näillä oli hintaa 1€.

Pitäkää kiva viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥