perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuoden 2015 suosikit

Kuten viimeksi lupailin, tänään olisi vuorossa kuuneen vuoden kosmetiikka aiheisten suosikkien esittely. Valkkasin muutamat tuotteet mitkä ovat oikeasti olleet kovalla käytöllä melkeinpä joka kuussa ja ansaitsevat siispä suosituksen. Mainittakoon vielä, että en halunnut ottaa tähän ihan viimeviikkoina löydettyjä tuotteita, joten säästetään ne tulviin suosikkipostauksiin.

















Dermosil dip-in nail polish remover
Tällä lähtee kaikki kynsilakat mustasta vaaleaan ja glitteriin! Tämä on myös todella helppokäyttöinen, sillä sormi vain dipataan purnukkaan ja pyöritellään sillä hetki. Pidän myös siitä, että tämä jättää kynteen ns.rasvaisen tunteen eikä siksi kuivata kynttä lainkaan.

Rimmel London Glam'eyes liquid liner
Tämä nestemäinen rajauskynä on ollut kyllä luottotuote siitä asti kun ensimmäisen kerran tätä kokeilin. Tällä saa helposti tehtyä niin ohutta, kuin paksumpaakin rajausta tarkan siveltimen ansiosta. Omani ostan aina ihan täysin mustana ja tätä käytän melkein poikkeuksetta aina osana mun arkimeikkiä. Iso peukku ylöspäin tälle!

MAC Satin Lipstick "Brave"
Tämä on ollut varmaan parhain huulipunaostos kaikista tähän asti. Sävyltään tämä on sopivan lähellä omaa huulten väriä eli tämä tosiaan on se "my lips but better" sävy, mihin ainakin itse olen meikkivideoiden lomassa törmännyt useasti. Ihan huippu hyvä pysyvyys, levittyy huulille nätisti eikä kuivata niitä liikaa. Käytän tätä saman sävyisen huultenrajauskynän kanssa ja joskus heitän päälle nuden sävyistä huulikiiltoa - toimii kauniista  molemmilla komboilla! 

We Care Icon Magnetic Lips smooth lip wear n. 1 natural nude
Mun on tullut hamstrattaua aika monta hulipunaa, jotka ovat sävyltään todella lähellä toisiaan. Tämä huultenrajauskynä on siis tullut tehokyttöön, koska sopii hyvin yhteen monen omistamani punan kanssa. Tämä kaveri on hinta-laatusuhteeltaan ihan huippu löytö! Sävy on melkeinpä oman huulten sävyinen ja levittyy nätisti huulille. Pysyvyys on hyvä ja ei mulla oikeastaan tästä ole mitään huonoa sanottavaa, joten eiköhän sekin jo kerro aika paljon!

Lumene CC - voide
Tämä lähti mukaan vähän vahingossa, sillä kaverini suositteli kokeilemaan tätä suosikki BB-voiteeni sijaan. Siitä asti tämä on ollut kyllä ehdoton lemppari tuote. Peittävyys tässä on todella hyvä, mutta silti tästä ei jää iholle liian tunkkainen tai ihoa tukkiva tunne. Helppo levittää, sulautuu ihoon hyvin, peittää kunnolla - kaikki mitä voisinkin meikkivoiteelta toivoa!

Essence Stay all day 16h Concealer
Tämä jos joku on osoittautunut todella positiiviseksi yllätykseksi. Peitevoide peittää hyvin ja tosiaan pysyy iholla todella hyvin; tämä naamassa on juostu ympäriinsä vesisateessa ja hikoiltu tanssitunnilla eli ei tarvi päivän aikana huolehtia tämän lisäilemisestä! Hintaa tällä oli tosiaan muutama euro, eli hinta-laatusuhde on kyllä tässä(kin) paikallaan. 

Katy Perry Killer Queen's Spring Reign
Muutamat eri hajuvedet löytää aina paikkansa mun suosikkien seasta ja aina fiiliksen mukaan niitä vaihtelenkin. Tämä on kuitenkin päätynyt suihkutettavaksi ihan hurjan monta kertaa, koska tämän tuoksulle taisin lämmetä kerta toisensa jälkeen vain enemmän. Tuoksu on ihanan tyttömäinen ja silti raikas, eikä liian ällömakea. Tästä oon kyllä pitänyt todella paljon.

Toivottavasti löytyi jotain vinkkejä tai uusia tuttavuuksia. Olisi myös kiva kuulla, jos jollakulla on kokemusta tai mielipiteitä kyseisistä tuotteista!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥