maanantai 1. helmikuuta 2016

Nasty Gal X Courtney Love

Tuossa taannoin eräs yhteistyö kiinnitti huomioni; Kyseessä on nimittäin Nasty Galin ja Courtney Loven yhteistyömallisto.
Olen kuolannut malliston vaatteita youtube-videoiden ja nettikaupan välityksellä, aina voi haaveilla vai mitä? Itse mallistona tämä on kuitenkin niin inspiroiva, että halusin jakaa tämän myös teidän kanssa. Oon pikkuhiljaa tykästynyt yhä enemmän ja enemmän tähän 90-luvun tyyliin. Joka vuosikymmenellä varmasti on aina omat kammotuksensa, mutta tällä hetkellä tää tyyli vaan iskee lujaa!

Tylsyyksissäni uppouduin (taas) Polyvoren ihmeelliseen maailmaan. Päädyin siis tekemään muutamia kollaaseja, joten ajattelin jakaa ne huvinvuoksi myös tänne. Ensimmäisen kollaasin kuvat on kaikki NastyGal x Courtney Love - mallistosta, mutta kokosin alle myös muita vaatteita ja omia tämän hetken suosikkijuttuja kutakuinkin samaa tyyliä edustaen. Listasin alle myös pienen koosteen mistä vaatteista itse tällä hetkellä inspiroidun ja mikä tuntuu miellyttävän eniten omaa silmää, here we go!

NastyGal X Courtney Love

Mun suosikit tästä mallistosta on ehdottomasti tuo takki, leveä hihainen kimono ja tuo silkkitoppi, missä on yhdistyneenä tuo choker-tyyppinen kaulanaru. Musta tässä on tosi hyvin saatu yhdistettyä naisellisuus ja tyylikkyys, mutta myös 90-luvun rento grunge tyyli.
Tässä näkyy paljon nyt vain näitä ns. alusvaatteita, mutta jos kiinnostuit, niin kurkaaa vaikka Nasty Galin omilta sivuilta lisää malliston asuja.

Näistä kollaaseista tuli näköjään vähän synkät värimaailmaltaan haha! Mutta hei, musta nyt vain toimii aina.


90's + Grunge  inspiration

kuvat mallistosta: ATELIERMANAGEMENT.COM /NASTYGAL.COM


Yläosat
Läpinäkyvät ja pitsiset yksityiskohdat, crop topit ja turtleneckit, babydoll-malliset topit ja mekot, nyörit ja muut narukoristeet, halkiolliset naruolkaimelliset topit ja mekot, sekä oversize ruutuflanellit. Takeista isot farkkutakit ja överit leopardi turkikset.

Alaosat
Kivipestyt vaaleat farkut, tummat farkkusortsit, nahkahousut, revityt farkut, verkkosukkahousut ja erilaiset polvisukat.

Asusteet
Choker-kaulakorut, hiuspinnit, tummanpunainen huulipuna ja kynsilakka, pyöreät aurinkolasit, lieri hatut ja löysät pipot.

Kengät
Dr.Martensit, paksupohjaiset nilkkurit, mustat piikkikorot tai Niken lenkkarit.

Hienointa tässä on että jo pelkästään näistä saa rakenneltua niin monia erilaisia kokonaisuuksia ja tyylejä; tosi rentoja ja ihan juhliin sopivia. Eikä sitä tosiaan tarvitse näyttää siltä, että on hypännyt kaupungille suoraan jostain 90-luvun musavideosta, mutta pelkästään pikku yksityiskohdillakin on kiva leikitellä. Mites on; uppoaako teihin yhtään?

P.S. Mites tuo leoparditakki? Oh god, t a h d o n! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥