lauantai 6. helmikuuta 2016

Asu: Ruutua

Tänään vuorossa vähän asukuvaa viimeviikolta. Pakko sanoa, että olis taas jäätyminen lähellä, vaikka  aamulla ulos lähtiessä tuntuikin niin kovin lämpimältä? Jostain kuitenkin puski esiin jäätävä viima ja taas saatiin hytistä. Jotain kuvia kuitenkin saatiin asusta ikuistettua, pistetään kärsivä ilme vaikka sitten sen kylmyyden piikkiin..hah!

Näissä kamppeissa tuli juoksenneltua vähän ympäriinsä kaupungilla. Suunnattiin Ninan kanssa syömään tuttuun sushi-paikkaan ja tyytyväisellä mahalla oli hyvä jatkaa kiertämään muutama kauppakin läpi. Löysin pitkään etsimäni korvakorut huippuhalvalla ja yksi kiva vaatekin tuli ostettua. Siitä toivottavasti lisää jossain vaiheessa asukuvien muodossa.

takki KappAhl // huivi, paita ja farkut H&M // rengas korvakorut Seppälä // kengät Caterpillar

Mulla oli vielä hetki sitten sellainen vaihe, ettei mistään tuntunut löytyvän kivoja vaatteita, mutta nyt tuntuu että koko homma on kääntynyt päälaelleen. Tai sitten vain tämän sesongin vaatteet on vain eniten omaan makuun. Mene ja tiedä, mutta ei haittaa ollenkaan - päinvastoin! 
Oon tehnyt aikaista suursiivousta vaatekaapin-ja rekin suhteen ja pikkuhiljaa alkaa taas tuntumaan, että oma tyyli alkaa uudestaan hahmottua. Heti vuoden alussa kiikutin kirpputorille ison kasan vaatteita ja ehkä voinkin tuotoilla uusia hieman tyhjentynyttä kaappia. Vanhat pois ja uudet tilalle!

Harmittelen vieläkin, että menin jättämään pitkään katselemani housut roikkumaan alennusrekkiin, miksi oi miksi?! No ei auta, saa nähdä juoksenko joku päivä katsomaan josko niitä vielä olisi pari vailla kotia vai tilaanko samaiset pöksyt netistä normaalihintaan. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, vai miten se meni...

Pitäkäähän kiva viikonloppu!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥