torstai 18. helmikuuta 2016

Testissä: Simple light moisturizer

Hetki sitten bongasin alennuksesta tämän uuden tuttavuuden ja kosteusvoiteen puutteessa päätinkin napata sen testiin. Paketti mainostaa Simplen olevan Iso-Britannian n. 1 "kauneusbrändeistä". Itselläni ei ollut lainkaan aiempaa kokemusta Simplen tuotteista, mutta olen niistä kyllä lukenut ja kuullut pelkkää hyvää. 

Kyseessä on siis Simple Kind To Skin light moisturizer eli lyhykäisyydessään kevyt kosteusvoide. Tuotesisältö lupaa muun muassa vitamiineja (B5 & E) sekä ihoa helliviä ainesosia, kuten glyseriiniä ja hoitavaa öljyä. Tarkoitus olisi myös, että voide kosteuttaa ihoa 12h. 

Eniten pidän siitä, että tuote ei sisällä lainkaan keinotekoisia väriaineita tai hajusteita. Mulla itsellä ei ole mitenkään erityisen herkkä iho, mutta noi niinkuin yleisesti mitä ihon hoitoon tulee; mitä luonnollisempi, sitä parempi. Tuntuu ihanan raikkaalta iholla ja ei yhtään sellainen ärsyttävä perus tuoksu, mikä monesti muissa hajustattomissa tuotteissa on.

Koostumukseltaan tämä oli yllättävän paksua ja ns. geelimäistä. Iholle se kuitenkin levittyi ja imeytyi todella hyvin ja jätti iholle tosi pehmeän ja sileän tunteen. Tuote siis käy koostumuksesnsa vuoksi hyvin myös meikin alle. Tuntuu myös, että tämän päällä meikkivoidekin pysyy paremmin aloillaan, ainakin verrattaen aiemmin käyttämääni kosteusvoiteeseen.

Kaiken kaikkiaan siis tykkään tästä paljon. Ehkä jatkossa uskaltaudunkin ostelemaan lisää kyseisen merkin tuotteita testattavaksi!

Onko teillä kokemusta Simplen tuotteista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥