maanantai 29. helmikuuta 2016

Kuukauden suosikit: Helmikuu

Taas on yksi kuukausi vierähtänyt ohitse hurjan nopeasti, joten ajattelin jakaa teille muutaman suosikin kuluneelta kuulta. Tällä kertaa mukana on myös yksi ei-kosmetiikka tuote. Pidemmittä puheitta, mennään suoraan asiaan!



Kuten taisin aiemmin manita, mulla oli pitkään kausi, jolloin en lukenut saati ostanut uusia kirjoja. Kirjakokoelmani pitää sisällään myös suhteellisen monta englanninkielistä kirjaa, sillä monesti alkuperäisteokset ovat omaan makuuni parempia kuin suomennokset. Aina ei kuitenkaan jaksa liikaa keskittyä ja joskus on kiva rentoutua lukemalla jotain rentoa "hömppää". Omat tähän tarkoiteukseen ostetut kirjat on kuitenkin jo koluttu läpi, jote uusi tulokas oli siis erittäin toivottu!
Kyseessä on siis Lena Dunhamin Not That Kind A Girl (mun mielestä tää suomennos on vähän päinvastainen jos verrataan alkuperäiseen nimeen..?). Tämän bongasin kauppareissulla sattumalta alennuspöydästä, joten paljoa tästä ei joutunut pulittamaan. Alunperin kirja pomppasi silmään, sillä se kuulosti niin tutulta ja totta tosiaa; tietyssä vaiheessa tämä tuntui olevan esillä lähes jokaisessa seuraamassani blogissa. 

Dermosil refreshing makeup fix Tämä on osoittaunut tosi hyväksi tuotteeksi ja olin oikeasti aika positiivisesti yllättynyt tämän suhteen. Tämä tosiaan on meikin kiinnityssuihke, joka tarvittaessa myös käy kasvojen ja meikin raikastajasta. Itse oon tykännyt suihkuttaa tätä kavoille heti kun kulmat ja meikkipohja on valmiit. Tää lisää kyllä meikin pysyvyyttä ja tykkään tosi paljon siitä pinnasta, minkä tää iholle antaa. Iholle tulee päivän mittaan luonnollista kiiltoa, mutta kasvot eivät silti tunnu tai näytä rasvaisilta, eikä tunnu tarpeelliselta lisätä esimerkiksi puuteria. 

Essence XXXL longlasting lipgloss 06 Soft Nude Tämä oli myöskin positiivinen yllätys. Nappasin tämän mukaan essencen osastolta lähinnä halvan hinnan vuoksi ja onneksi nappasin! Ihan täydellisen sävyinen, levittyy huulille nätisti, eikä tunnu lainkaan tahmaiselta. Tämä on toiminut ihan vain huultenrajauskynän kaverina, mutta sopii täydellisesti saman sävyisten punienkin päälleä (ja niitähän mulla tosiaan on, juurinkin tämä sävy on tainnut viedä  mun sydämen) ! Tykkään siis todella, vaikka tämä ei kyllä ihan mataksi kuivu, vaikka putkilo itsessään antaakin niin ymmärtää. Näitä on pakko hankkia lisää muissakin väreissä!

Schwarzkopf Essence Ultimate Diamond Color Illuminating Oil No huh mikä nimi! Tämän ostin jo viimevuoden puolella, mutta oon pikkuhiljaa tykästynyt tähän entistäkin enemmän. Pieni määrä riittää pitkälle ja tämä tuoksuu ihanalta! Antaa kivan terveen kiillon hiuksille ja talttuttaa myös tarvittaessa sähköisyyden. Tykkään itse eniten käyttää tätä pyyhekuivien hiusten latvoihin, jolloin hiuksista tulee terveen killtävät ja ja öljyn hyvä tuoksu jää myös kuivuneeseen tukkkaan.

Tigi BED HEAD styleshots epic volume conditioner Toinen hiusaiheinen suosikki on ollut tämä hoitoaine. Tuote tuoksuu superhyvältä ja jättää hiukset tosi pehmeiksi ja sileiksi. Tykkään myös siitä että tuote on tuubissa, sillä se on helppokäyttöinen ja viimeisiään vetelevästä tuubista saa myös helpommin puristettua loputkin pihalle!

Mattamustat kynnet Viime kuukausina oon taas tykästynyt mustiin kynsiin ja mattalakka on nimenomaan mustansävyn kanssa ihan lemppari yhdistelmä. Tällä hetkellä käytössä on ollut H&M:stä pereäisin oleva mattaisen pinnan tekevä päällyslakka ja Delia merkkinen musta kynsilakka. Oon pitänyt kynnet mustina jo niin kauan, että oikein ihmetyttää koska oikein kyllästyn haha! No saa nähdä, saadaanko seuraavalle kuukaudelle uusi suosikki..

Kivaa alkanutta viikkoa! :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥