perjantai 4. maaliskuuta 2016

Tagi: Ystäväkirja

En oikeastaan tainnut missään vaiheessa sen kummemin itseäni esitellä, joten ajattelin että tämä voisi olla ihan hauska tapa kertoa muutamia random-faktoja itsestäni. Haaste ilmeisesti pyöri jo kauan sitten eri blogeissa, mutta hei; parempi myöhään kuin milloinkaan!



SUOSIKKI...

Kaupunki? Suomessa tykkään kovasti Tampereesta ja kesäaikaan Turku on nätti paikka. Ulkomaisista Brighton on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen.

Lomakohde? Jaa a, tällä hetkellä varmaan eniten tekisi mieli häipyä johonkin etelän aurinkoon.
Jos kuitenkin mietin paikkoja mihin on vielä pakko päästä käymään, niin mieleen tulee ekana Kreikka, Skotlanti, Irlanti ja myöskin Ranska houkuttelisi uudestaan.

Biisi? Apua, tää vaihtuu varmaan ihan vähintään viikottain, mutta tänään se olis varmaan Zella Dayn versio "Seven Nation Army"sta, jota oon luukuttanut nyt varmaan kuukauden. Meinasin alkaa listaamaan ikuisuussuosikkeja, mutta sitten luovutin..niille ei ihan riitä tämä postaus.

Ravintola & annos? Oon tosi huono nimeään mitään tiettyä lemppari annosta, ehkä sellasta ei vielä mulla ole? Ravintoloista kuitenkin sushipaikat Konnichiwa ja hyvänä kakkosena Watami sushi ovat buffetteineen ihan ykkösiä!

Juoma? Kovasti haluaisin mainitaa vain veden, mutta on se Pepsi Max kyllä hyvää. Tykkään mm. myös Aloe Vera - juomasta ja kaikenlaisista vitamiinivesistä/juomista.

Leffa? No, katon tosi paljon leffoja joten suosikkeja on ihan tolkuton määrä. Sellainen ihan ykkönen kaikista tähän asti näkemistäni on Fight Club. Oon hullu sarjis ja supersankari fani, joten pelkästään listaamalla Marvelin leffoja osuu myös lähelle mun muita suosikkeja. (p.s. Deadpool oli mahtava!)

Sarja? Tällä hetkellä kesken olevista ainakin Limitless, American Horror Story, Walking Dead ja Peaky Blinders. Jo loppuun katsottuja ikuisuussuosikkeja on mm. Breaking Bad ja The Killing.

Kirja? Deborah Spungenin Nancy. Tykkäsin myös Nälkäpeli-trilogian alkuperäisversioista.

Asu? Semmonen aika perus olisi vaikka farkut, nahkatakki, v-aukkoinen t-paita ja paljon hopeisia koruja.

Meikkituote? MAC huulipuna sävyssä Brave, Rimmelin Stay Matte-puuteri sekä samaisen merkin Glam eyes - eyelineri.

Hiustuote? Batiste XXL kuivashampoo. Tykkään kovasti myös suolasuihkeista!



Sovellus? Kai se tuo Instagram on. 

Instagrammaaja? Pitkäaikaisimmat suosikit on simply_kenna ja luanna90. Tällä hetkellä oon myös tykästynyt fxshnjunke - käyttäjään, joka postaa paljon ja erityylisiä asukuvia eri ihmisistä.

Aamurutiinisi? Herään ja makaan sängyssä miettien onko pakko nousta ollenkaan. Noustuani teen aamupalaa, jonka useimmitten syön katsellessani Netflixiä. Sen jälkeen nappaan teekupin mukaan ja tsekkaan sähköpostin ja jos on tullut jotain hommia niin alan suunnittelemaan ja hoitamaan niitä. Jos ei ole heti menoja tai tekemistä päädyn selailemaan blogeja, youtube - videoita tai sitä Netflixiä. Rennot aamut on parhautta!

Mitä vaatekaapistasi löytyy? Mustaa, mustaa, harmaata ja taas mustaa. No ei ihan...ehkä. Pinot farkkuja ja housuja, paitoja, takkeja ja muutama mekko. 

Mitä pakkaat mukaan matkalle? No ainakin lompakon, kuulokkeet, laturin ja puhelimen. Matkasta riippuen myös kameran ja tottakai meikit, ihonhoitotuotteet, vaihtovaatteet sekä lopuksi kasa vaatteita, joita en käytä koko matkan aikana.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? En mitään erikoista. Jos kuuntelen musiikkia niin yksin ollessani laulan kappaleiden päälle.

Mitä laukustasi löytyy aina? Puhelin, lompakko, huulipuna ja peili ainakin, oon vähän tylsä.

Viimeisin sisustusostos? Juuri ostin pari kappaletta mukeja, jos ne lasketaan?

Mitä on ostoslistallasi tänä kesänä? Uudet lenkkarit tai tennarit sekä se täydellinen kevättakki nahkatakin kaveriksi.

Paras tapa tuhlata 50€ ? Sijoittamalla se johonkin, mitä oot pitkään jo halunnut; oli se sitten joku isompi tärkeä/"pakollinen" ostos tai vaikka uudet kengät tai takki.

Olipas hauska vastailla tälläisiin kysymyksiin, siitä onkin jo vierähtänyt tovi kun viimeksi on päässyt ystäväkirjaan kirjoittelemaan. Toivottavasti tykkäsitte tälläisestä vaihteeksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥