torstai 31. maaliskuuta 2016

Kuukauden suosikit: Maaliskuu

Taas olis kuukauden suosikkien vuoro.  Oon ollut vähän laiska kuvaaja viimeaikoina ja jotenkin on tuntunut että on niin monta asiaa mielessä ja tehtävälistalla, että ei tiedä mitä pitäisi tehdä ensin. Kaikenlaisia kivoja ideoitakin olisi, mutta vielä pitäisi keksi miten ne toteuttaa..Kai tämä tästä pikkuhiljaa, pelkästään valoisuus ja aurinkoiset päivät ovat kyllä piristäneet fiilistä tosi paljon, tulee heti paljon energisempi olo ja muutenkin ihanan kesäinen fiilis! ♥

Tällä kertaa ei kyllä tarvinut  uhrata montaa ajatusta suosikkien miettimiselle, sillä nämä tuotteet ovat kyllä paikkansa ansainneet. Eiköhän mennä vihdoin asiaan!


Batiste XXL volume dry shampoo Monet hiustuotteet lupailevat tuuheutta ja voluumia, mutta juuri koskaan eivät sitä oikeasti hiuksille anna. Tämä Batiste on kuitenkin omaa luokkaansa. Kaikki kokeilemani Batistet hoitavat hommansa, mutta hiusten freesaamisen lisäksi tämä tosiaan antaa sitä voluumia. Ihan täyttä rakkautta, tämä pelastaa hiukset vähän turhankin usein. Jos vielä etsit hyvää kuivashampoota, niin en voi muuta kuin suositella tämän merkin kyseisiä tuotteita.

Dermosil Fresh! Cleansing Night Mask Eli siis syväpuhdistava yönaamio. Mulla oli aluksi vähän ristiriitaiset fiilikset tästä tuotteesta, sillä vierastin naamio kaasvoilla nukkumista ja ensimmäinen mielikuva oli tietenkin se, että tahmainen naama osuu tyynyliinaan ja sitten on joka paikka sotkussa. Näin ei kuitenkaan ollut; tuote kuivuu yllättävän äkkiä melkein kokonaan kuivaksi asti, eikä tunnu kasvoilla kosteusvoidetta kummallisemmalta. Tästä tuli kyllä heti osa kasvojenhoitorutiinia; nykyään heitän tätä nassuun iltaisin aina, kun iho tuntuu erityisen räjätäneeltä tai kun vain haluaa vähän enemmän panostaa ihon hoitoon.

Lumene Mattameikkivoide Alennuksen uhrina testiin päätyi tämä meikkivoide. Kyseessä on siis sekaiholle tarkoitettu öljytön mattameikkivoide, joka lupaa pitkäkestoisen, kiillottoman ja raikkaan ihon. Vaikka tämä onkin "full coverage", se ei tunnu iholla raskaalta tai liian paksulta. Levittyy kuin unelma ja peittää todella hyvin. Ainain omalla iholla tämä sopi erittäin hyvin. Meikki säilyi todella hyvin kasvoilla, eikä lähtenyt liiemmin myöskään kiiltämään. Tästä tuli kertaheitolla uusi suosikki meikkivoide!

Blistex Lip Relief Cream Yleensä en liiemmin piittaa näistä tuubissa olevista voiteista. Tämä oli kuitenkin ihan erilainen ja tehon huomaa heti, kun tätä levittää huulille. Henkilökohtaisesti tykkäänkin siitä viileästä tunteesta, kun tuntuu että tuote oikeasti alkaa vaikuttaa. Tämän rasvan ansiosta oon huulia kuivattavista keleistä huolimatta voinut käyttää huulipunaa ja huulet ovat pysyneet sileänä ja pehmeinä. Tykkään!

elf Radiance Enhancer Spotlight Omani tosiaan on sävyssä spotlight, joka on vaaleanpunainen, hohtavan glitterinen sävy ja tämähän on siis highlighteri/korostuskynä. Tällä oon korostanut arkimeikissä esimerkiksi nenänvartta, poskipäitä ja kulmaluuta. Koostumukseltaan ja käytöltään tämä vastaa siis ihan perus valokynää eli "kynän" pää on sivellinmäinen ja tuotetta saadaan lisää rullailemalla. Kaikenkaikkiaan tosi helppokäyttöinen tuote ja tällä saa helposti luotua ihan neutraalinkin hehkun, eikä tarvi pelätä överi glittereitä,

Olis kiva kuulla mistä tuotteista te ootte tykänneet tässä kuussa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥