perjantai 18. maaliskuuta 2016

Ostoksia: Kirppislöytöjä

Heips! Hetkonen taas vierähti viime postauksesta, oli totta puhuen vähän muut jutut mielessä, sain nimittäin ikäviä uutisia mun ykköstoiveena olleen koulupaikan suhteen. Oon nyt kuitenkin noussut tuhkasta kuin feeniks lintu  öö m i t ä tai ainakin yrittänyt. Show must go on vai miten se meni. Yritin myös vähän muokata tätä ulkoasua, tuntuu että tästäkään ei ikinä saa ihan mielesitä, mutta kyllä tää nyt on ihan siedettävä, vai?

Mennään kutienkin nyt ihan muihin juttuihin. Kävin jossain vaiheessa kirpputoreilla varmaan vähintäänkin parin viikon välein, mutta sitten homma vaan jotenkin jäi, eikä hetkeen tullut käytyä yhdelläkään. Nyt oon kuitenkin hiljalleen innostunut uudestaan kiertelemään muutamia kirppareita. Useimmiten mulla lähtee aina mukaan leffoja, mutta aina joskus, hyvän tuurin sattuessa löytyy jotain kivaa vaatettakin. Monesti kirppareilla pyydetään käytetyistä vaatteista tosi paljon ja vaatteet jää sen vuoksi ostamatta, itse kun haen mielummin kaupasta uuden kuin käytetyn samaan hintaan.

Ajattelinkin tänään esitellä vähän mitä viime aikoina on lähtenyt perus kipputoreilta sekä nettikirppareilta kotiin päin.



Oon jo hetkosen haaveillut tekoturkiksesta ja ihaillut kaupoissa kaikenlaisia pörrötakkeja, mutta en ole kuitenkaan raaskinut sellaiseen sijoittaa. Nyt tuli kuitenkin halvalla hinnalla vastaan, ja uskaltauduin vihdoin ostamaan tämän H&M:stä peräsin olevan pörrötakin. Malliltaan tää on snadisti oversize ja tämän takin kanssa pitääkin valita muuten hyvin istuvat ylä- ja alaosat, ellei halua näyttää kävelevältä karvapallolta...
Samalla reissulla lähti mukaan myös tämmönen "perus"toppi, joka on alunperin Gina Tricotista. Tykästyin tuohon malliin ja tämän tapaisille yläosille on aina käyttöä. Toppi on ohutta perus trikoota ja peplum-mallinen. Ilokseni tämä tosiaan jopa sopi mun päälle, toisin kuin peplumit yleensä ja malli muutenkin ikäänkuin halaa vartaloa eli tykkään kovin.

Nämä oli kyllä myös positiivinen yllätys, nimittäin Adidaksen musta-valkoiset superstar (2?). Olin jo luovuttanut koko kirpparin suhteen, mutta juuri viimeisten pöytien kohdalla silmiin pomppasi tämä pari, joka vielä sattui olemaan juuri oikeaa kokoa. Näitä nyt on näkynyt vähän joka paikassa tämän hetkisen villityksen vuoksi. Naurattaa oikein, muistan nimittäin kun nämä viimeksi oli in, enkä tuolloin ala-aste ikäisenä kuitenkaan saanut äitiäni kustantamaan mulle näitä kyseisiä kenkiä. Haha, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Nämä eivät pelkästään näytä kivoilta, vaan on ovat myös ihan älyttömän mukavat jalassa, saan siis kohta heittää hyvästit vanhoille kulahtaneille lenkkareille ja lepuuttaa jalkojani näissä. Eihän nämä toki täysin uudenveroisesta mene, mutta pienen putsauksen jälkeen sopivat kyllä minulle paremmin kuin hyvin ja ajavat varmasti asiansa. 

Tämä Kenzon snapback-lippis löytyi itseasiassa tuttavalta, joka hiljattain teki vaatekaapilleen kevätsiivousta. Oon pikkuhiljaa opetellut käyttämään enemmän hattuja ja nyt varsinkin kesää ajatellen tämä on loisto kaveri, kun huonoa hiuspäivää ei ihan viitsi lämpimällä säällä pipoonkaan piilottaa. Ennestään multa löytyy vain yksi lippis, joten tämä kyllä tuli tarpeeseen. Tykkään erityisesti tuosta maastokuosista, jolla saa hyvin piristettyä muuten yksivärisä (=lue mustia) asuja.

Samaista kautta löytyi nämä Levi's 505 ja Never Denimin Rose Bowl shortsit. Shortseja ei multa löydy kuin parit kappaleet ja tuntuu että kaikissa on aina joku vikana tai sitten ne jalassa olo vain on ihan alaston. Nämä ovat molemmat kivan väriset ja malliset ja oonkin jo pidemmän aikaa haaveillut Levi's shortseista. Nyt sitten vielä toivotaan että tulisi kesäksi hyvät shortsi kelit, jos sitä vaikka uskaltautuisi vähän jalkoja paljastelemaan.. 

Oi joi, olin jo ihan innoissani lämpenivistä päivistä ja auringon paisteesta,  mutta tulihan se talvinen ilma takaisin. No, tuleepahan ainakin sitten vielä käyttöä tuolle lämpimälle pörrötakille.

Kivaa vikonloppua tyypit! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥