lauantai 12. maaliskuuta 2016

Kevään TOP 5 "ostoslista"

Joo tosiaan, kevättä odotellessa vai mitä... Ai että, haaveilen jos kuivasta maasta ja auringon paisteesta, kun voi tepastella tennareissa ilman että varpaat kastuu ja siitä, kun ulkona pärjää nahkatakilla ja ohuella paidalla. Kylmiin keleihin kyllästyneenä ajattelin tulla tänään jakamaan muutamia kevään ostos-ja haavelistalla olevia vaatteita ja asusteita.

Kollaasista tulikin vahingossa tyylillisesti aika sporttinen - ettenkö sanoisi, mutta eipä se mitään. Osa näistä on ollut kiikarissa jo pidemmän aikaa, osaan oon ihastunut vasta myöhemmin. Mutta mitä sitä enempää selittelemään, mennään suoraan asiaan!


Spring wanties

1. Ribbineulos Oon ihan ihastunut tuohon kankaaseen. Tuntuu että kaikki tuota matskua olevat vaatteet on vaan ihan älyttömän mukavia päällä! Varsinkin yläosat tätä kangasta on tällä hetkellä omaan makuun. Kangas tekee myös perus teepparista tai topista vähän yksityiskohtaisemman ja saa buustattua asua vähän enemmän. 

2. Bomber takki Täydellinen kevättakki, sopivan paksu kylmille päiville, mutta sopii myös kevyiden ja kesäisempien alaosien kaveriksi. Väristä en ihan tiedä, sillä vaihtoehtoja on liikaa! Musta olisi tottakai helpoin yhdistellä, mtta myös maastonvihreä houkuttelee. Tykästyin kovasti myös tuohon Adidaksen yksilöön. Oon nähnyt niin paljon erilaisia kuvia, miten bombereita on yhdistelty, että takkia tulisi kyllä ihan varmasti rahan edestä käyttyä! Vielä kun löytyisi juuri se itselle sopiva yksilö, tuntuu että kaikissa on jokin vika..

3. T-paita mekko Tämä oli ainakin jo viime kesänä ostoslistalla, mutta ihan täydellistä yksilöä ei ole myöskään eteen sattunut. Pitkäraajaisena ongelma tuppaa aina olemaan se, että mekoiksi tarkoitetut mallit jäävät itselle aivan liian lyhyeiksi. Tykkäsin jostain perus harmaasta, mustasta ja raidallisesta mallista. Tämmönen olisi vaan niin kätevä, ja tämänkin ympärille olisi mielessä jo ties kuinka monta asukokonaisuutta valmiina..

4. Adidas sukat Näitä oon hiplaillut satunnaisesti urheiluliikkeissä, mutta jostain syystä aina kun sinne päädyn oikeasti ostoaikeissa niin näitä ei näy missään. Nämä olisi hyvät tanssitunneille, mutta sopisi tarvittaessa arkena myös ns. "sporttisimpiin" asuihin tosi kivasti. Toivottavasti saan parin jostain pian hommattua!

5. Baseball paita/ Jersey En oo varma tän ihan oikeasta nimestä, mutta mennään nyt tuolla. Tälläistä on tullut jo aika kauan etsittyä ja on ollut vähän huono tuuri ostamisen kanssa. Nyt sellainen on ehkä viimeistään pakko jostain löytää. Ihan älyttömän kiva mun mielestä ja passeli moniin eri tyyleihin. Jossei muu auta, niin pitää varmaan tyytyä tuohon kuvassakin näkyvään H&M:n miesten puolen yksilöön.

+ Casio kello Oivoi, tätä on tullut kuolattua jo i k u i s u u s. Vaikka mun useimmiten tuleekin valittua hopea ennen kultaa, tätä nimenomaista kelloa olen aina ihaillut juuri kullan sävyssä. Onhan tuo tosi simppeli, mutta ehkä juuri se tekee siitä niin ihanan. Malli on myös ehkä vähän maskuliininen ja  aika raskas, mutta se itsessään käykin näyttävyydensä ansiosta ihan asusteesta ja korusta.

Löytyykö teiltä yhtään samoja juttuja kevään ostoslistoilta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥