torstai 24. maaliskuuta 2016

Testissä: Dermosil

Tilasin äskettäin Dermosililta testiin pari juttua, joten luvassa vaihteeksi taas meikki aiheista höpötystä. Aiempaa kokemusta mulla on oikeestaan vain Dermosilin ihonhoito tuotteista sekä jo aiemmin mainitsemastani meikkisuihkeesta, mutta ei niinkään itse meikeistä. Kiinnostuin kuitenkin uuden kuvaston parista jutusta ja uskaltauduin hyvien kommenttien pohjalta ne myös tilaamaan.

Olisin halunnut jutella näistä jo aiemmin, mutta tuntui hölmöltä puhua mitään tuotteista, joita ei ole edes testannut. Siksi päädyin odottelemaan, että molemmat ovat päässeet pari kertaa kunnolla testiin ja nyt vihdoin saankin nämä esiteltyä!

Trio Kulmaväri Tuote pitää sisällään kaksi mattaista ruskean sävyä, jotta omiin kulmiin sopivan sävyn sekoittaminen onnistuisi helposti. Ruskeiden lisäksi löytyy vaalea helmiäis sävy, joka sopiikin sitten tietysti korostamiseen. En omista ennestään lainkaan puuterimaista kulmaväriä, joten näin vertailun ja arvostelun vuoksi lähtökohdat ovat vähän huonot. Jotain kuitenkin osaan tuotetta testanneena sanoa!

? Vaalean ruskea osoittautui mulle täysin turhaksi, mitä tosin osasinkin kyllä odottaa. Tuntui turhalta sekoitella sitä tummaan sävyyn, sillä omissa tummissa kulmissani se ei siis näkynyt mihinkään. Suosittelisin tätä trioa jos tykkäät suht luonnollisen näköisistä kulmista, sillä sellaiset tällä saa kyllä aikaan. No makeup - lookissa tämä yksinään riittäisi, mutta omaan makuuun tarvitsin arkikäytössä lisäksi myös kulmakynää. Tätä palettia käytin kulmien täyttämiseen, värittämiseen ja tarvittaessa ikään kuin kulmakynän jäljen pehmentämiseen.
Tiivistettynä:
+ yllättävän hyvä pigmentti
+ highlighter sävy on todella hyvä!
+ kätevä kuljettaa mukana
+ helppo käyttöinen
- ei välttämättä sovi luonnostaan kovin tummille kulmille

Matta pohjustusvoide Toinen testiin lähteneistä tuotteista on pohjustusvoide, joka lupaa  iholle mattaisen lopputuloksen. En ole pitkään aikaan omistanut kunnon primeriä, joten olin innokas testaamaan tätä uutta tuttavuutta. Itselläni on tosiaan rasvoittuva sekaiho ja monesti päivän mittaan alkaa naama kiiltämään, vaikka mitä tököttejä kasvoilla käyttäisi.

? Heti kädelle testasessani huomasin, että tämä on koostumukseltaan aika erilaista, mitä mikään aiemmin kokeilemani pohjustustuote. Tämä ei tuo iholle sitä samettisen pehmeää ja sileää pintaa, vaan tuntuu kasvoilla pikemminkin tahmaiselta. Yllätyin myöskin siitä, että tuote onkin meikkivoiteen väristä, eikä neutraalin kirkasta. Tahmaisuuden ansiosta meikkivoide pysyi kasvoilla hyvin ja ensimmäistä kertaa ikinä tuntui, että meikkivoiteen levityksen jälkeen olisi hyvin voinut skipata puuterin kokonaan; sen verran matalta iho tuntui.
Tiivistettynä:
+ paketti kiva ja kätevä, helppo annostella
+ levittyy helposti ja sulautuu hyvin ihoon
+ pidensi meikin pysyvyyttä

Ootteko testailleet kyseisiä tutoteita tai löytyykö teiltä jotain omaa suosikkia Dermosilin valikoimasta? Olisi kiva kuulla suosituksia, mitä muuta kannattaisi testata! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥