torstai 11. helmikuuta 2016

Tyyli inspis: Anine Bing






Vähän pukeutumis insipistä tähän harmaaseen päivään! Tuntuu että tämä neitokainen omaa jotain taikavoimia, millä tosi perus asutkin muuttuvat kantajansa yllä hurjan tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi. Nää jos mitkä edustaa kyllä less is more tyyliä, ja on kiva saada inspiraatiota ihan arkipukeutumiseen. Näissäkin kuvissa näkyvät asut sopivat niin koulu - tai työpäivään kuin kaupungilla vietettävään shoppailu reissuun tai vähän juhlavampaankin edustamiseen.

? Aninen Bing on pitkään muotimaailmassa vaikuttanut ja mukana ollut bloggaaja, Anine Bing - merkin perustaja ja entinen malli. 

" I am a mom, but that doesn't stop me from wanting to dress well. My aim is that regardless if you are a mom, a model, a lawyer or a teacher you should be able to find cool and suitable pieces from my label." - Anina Bing



Aninen asukuvissa toistuu paljon samanlaiset piirteet ja tietyt vaatekappaleet, joilla koko lookki saadaan koottua yhteen. Ihan älyttömän tyylikkäitä ja samalla tosi rentoja asukokonaisuuksia, jotka sopii moneen tilanteeseen. Joskus ne ihan perus vaatekappaleetkin riittää kiva asun luomiseen. 

Tyylin kulmakivet
- Tiukat farkut (mielellään polvista revityt) tai nahkahousut
- hyvin istuvat nahkatakit
- perus t-paidat neutraaleissa väreissä; mustaa, harmaata ja valkoista
- laadukkaat asusteet: kengät, laukut ja korut

Kaiken kaikkiaan tykkään älyttömästi tästä "huolettoman ja huolitellun" tyylin sekoituksesta.  Jokainen asukokonaisuus näyttää siltä, ettei niiden eteen ole nähty juurikaan vaivaa. Ei kyll yhtään haittaisi lainata tämän neidon vaatekaapin sisältöä!

Kivaa viikonloppua! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥