maanantai 22. helmikuuta 2016

Fenty x Puma / syksy 2016

Vielä vähän muotisuosikkeja; tulin nimittäin esittelemään muutamat omat suosikkini Fenty x Puma malliston asuista. Kyseessähän on siis Rihannan ja Puman yhteistyömallisto, joka pitää sisällään ihan älyttömän siistejä vaatekappleita! Tykästyin jo taannoin Rihannan Pumalle suunnittelemiin creepers tossuihin, joten odotin innolla mitä tämä näytös pitää sisällään.

Näytöksen asut olivat onnistuneesti samaan aikaan sekä sporttisia että tyylikkäitä. Itse vaatteet ovat suhteellisin tummanpuhuvia; pääväreinä nähtiin lähinnä mustaa, harmaata ja valkoista. Lavalla näkyi paljon myös nyörejä, ylipolven saappaita, oversize-paitoja ja huppareita sekä ihonmyötäisiä maksimekkoja. Paljon siis tämän kauden ns. "hittijuttuja".

Koko näytökseen oli saatu tosi siisti tunnelma, joka huokui itse näytöksestä ja malleista. Jotenkin asut ja mallit olivat niin bad ass että huh, tykkään kovasti!


Tykästyin itse eniten malliston crop toppeihin, mekkoihin, sukkiin ja kenkiin. Kaikenkaikkiaan tosi siisti ja tyylikäs näytös. 
Mitäs te tykkäätte, iskeekö yhtään? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥